Toimitukset ja palautukset

Lähetykset

Merkkaamattomat tuotteet lähetetään yleensä samana tai seuraavana työpäivänä tilauksesta. Merkatut tilaukset pääsääntöisesti n 1-2vkon sisällä hyväksytystä sähköisestä merkkausvedoksesta. 

Toimituskulut sisältävät tuotteet toimitettuna perille asti. Toimituskulut voivat vaihdella lähetyksen koon ja painon mukaan. Suosittelemme, että yhdistät useammat erilliset tilauksesi yhdeksi tilaukseksi jos mahdollista. Me emme yhdistä erillisiä tilauksia pääsääntöisesti yhdeksi mikäli tilattu eri aikaan ja jokaiseen tilaukseen tulee omat toimituskulut. Mikäli kuitenkin haluatte erillisten tilauksien toimitukset samalla kerralla, voit ilmoittaa siitä meille, niin yritämme parhaamme saada tilaukset niputettua. Pyrimme lähettämään jokaiseen tilaukseen seurantanumeron sähköpostitse lähetyksen seurantaa varten, kun tuotteet lähetetty. Tuotteet on pakattu huolella ja erikoistapauksissa esim särkyvät tuotteet pakattu erityisen tarkasti.

Laatikot ovat tukevia ja tuotteet niiden sisällä hyvin pakattuina.

Muista tarkistaa tuotteet heti niiden saavuttua. Mikäli jotain huomautettavaa tuotteissa ole ensin meihin yhteydessä ja katsotaan voidaanko asialle jotain tehdä.

Mahdolliset palautukset/reklamaatiot.

Kaikissa huomautus, palautus tai reklamaatio asioissa ota aina ensin yhteys meihin. Emme vastaanota palautuksia, mikäli niistä ei ole ensin sovittu kanssamme.