Myynti- ja toimitusehdot

Maksuehdot*
Myönnämme asiakkaillemme 7 päivän maksuajan. Edellytyksenä on myönteinen luottopäätös.

Tuotetakuu**
Teemme parhaamme, jotta asiakkaiden toiveet toteutetaan ja tarpeet täytetään. Annamme asiakkaillemme tuotetakuun. Jos tuote viallinen, noudamme tuotteet pois ja toimitamme uudet tilalle. Ei koske räätälöityjä/logomerkittyjätuotteita. 

Lähetä mahdollinen reklamaatio valokuvineen sähköpostitse, jotta se käsitellään mahdollisimman nopeasti. 

Ota huomioon seuraavat varaukset:

  • Ei koske reklamaatioita, jotka saapuvat myöhemmin kuin 3 arkipäivän kuluessa toimituksesta.
  • Ei koske tuotteiden yleistä laatua, jos asiakas ei ole hyödyntänyt tuotenäytepalveluamme/mallitilausta.
  • Ei koske tekstiilien kokojakaumaa.
  • Ei koske tuotenäytetilausten kaltaisia palveluita eikä tuotteita, joihin tulee painatusta, brodeerausta tai muuta merkkausta.
  • Ei koske merkkauksia, joita tilattu toisten/asiakkaan toimittamiin tuotteisiin.
  • Ei koske painatus merkkauksia, joiden päältä on silitetty.

Toimitusajat***
Sivuillamme näkyvät ajat, ovat tuotteiden painatusaikoja. Aika alkaa painovedoksen hyväksymispäivästä. Toimitusajat on ilmoitettu Euroopan-varastoista. Paketteina kuljetettavien lähetysten keskimääräinen kuljetusaika on 2-5 työpäivää ja lavoilla 4-8 työpäivää.

Lisätietoja
Tarjouspyynnön jättäminen, tuotenäytteen tilaaminen tai tilauksen tekeminen tulkitaan automaattisesti uutistiedotteemme tilaamiseksi. Mielestämme se on hyödyllinen keino tiedottaa uutuuksista ja kampanjoista. Uutistiedotteen tilauksen voi tietysti peruuttaa koska tahansa.

Hinnat eivät sisällä alv:tä, rahtia ja paikallisia maksuja*. Emme vastaa mahdollisista paino-/merkkausvirheistä, asiakkaidemme toimittamien tuotteiden merkkaamisista aiheituneista välillisistä tai välittömistä kustannuksista/vahinkoista tai tuotteiden loppuunmyymisen aiheuttamista vahingoista. Merkatuilla/räätälöidyillä tuotteilla ei ole vaihto-tai palautusoikeutta, mahdolliset reklamaatiot käsitellään ja voivat koskea vain meiltä tilattua tuotetta tai palvelua maksimissaan laskutetun hinnan mukaisesti, ei mitään muuta välillistä/välitöntä mahdollista kulua/vahinkoa. 

Emme myy yksityishenkilöille, kuin erikoistapauksissa. Ota yhteys asiakaspalveluumme.

Yleisissä ehdoissamme on lisätietoja.

* Esimerkiksi makeisvero ja tekijänoikeusmaksut.

VASTUUVAPAUS

Verkkosivuston käytön ja/tai sen tarjoamien tietojen katselun yhteydessä sivuston käyttäjä sitoutuu noudattamaan tätä vastuuvapauslauseketta. Tämä vastuuvapaus koskee kaikkia Highvest Oy sivustoja ja kaikille, jotka vierailevat verkkosivuilla ja / tai näkevät sen antamat tiedot.

 

Highvest Oy kiinnittää erityisen paljon huomiota sivuston kehittämiseen, sisältöön, helppokäyttöisyyteen, oikeellisuuteen, uskottavuuteen ja tietojen ajankohtaisuuteen. Se ei kuitenkaan voi taata, että sen sivuston tiedot ovat oikeita ja/tai täydellisiä ja/tai haettavissa ja/tai ajankohtaisia.

 

Highvest Oy ei voi ottaa itselleen vastuuta ja/tai velvollisuuksia vahingoista tai sattuneista tietojen katoamisista, kun käyttäjä ja/tai kolmas osapuoli käyttää tämän sivuston tietoja, mielipiteitä, ideoita jne. tai tietojen virheellisyydestä ja/tai puutteellisuudesta tai mahdottomuudesta käyttää sivustoa joko väliaikaisesti tai muulla tavalla. Sama koskee vahinkoja, jotka johtuvat vanhentuneista tiedoista tai Internetin kautta jaetuista tiedoista. Edellä mainitut vastuuvapautukset koskevat mahdollisia muita vahinkoja, joko välittömiä tai välillisiä, jotka johtuvat verkkosivuston sisällöstä.

 

Kaikki oikeudet koskien verkkosivuston tietoja, mukaan lukien tekijänoikeudet ovat Highvest Oy:n. Tämän verkkosivun tietoja ei saa julkaista, kopioida, muokata tai luovuttaa muille ilman Highvest Oy:n etukäteen antamaa lupaa.

 

Highvest Oy pidättää itselleen oikeuden täysin yksipuolisesti tai osittain vaihtaa tai poistaa sivuston sisältöä ja tätä vastuuvapauslauseketta ilman etukäteisilmoitusta. Mahdolliset muutokset koskien vastuuvapauslauseketta julkaistaan Highvest Oy:n verkkosivustossa. Sen vuoksi Highvest Oy suosittelee käymään verkkosivustollamme ja tarkastamaan vastuuvapauslausekkeen sisällön säännöllisin väliajoin.

 

Tämä vastuuvapauslauseke on viimeksi päivitetty 1. Heinäkuu 2021.

 

Vastuuvapauslauseke

Tämän sähköpostin sisältö (mukaan lukien liitteet) on tarkoitettu vain vastaanottajan nähtäväksi. Highvest Oy (jäljempänä: "Highvest Oy "), ei vastaa tämän sähköpostiviestin sisältämien tietojen oikeasta ja asianmukaisesta välittämisestä eikä vastaanottamisen mahdollisesta myöhästymisestä. Highvest Oy takaa, että lähetetty sähköpostiviesti on skannattu viruksilta, mutta ei takaa tai ota vastuuta, että viesti on toimitettu ilman rikkomuksia tai kolmansien osapuolten väliintuloja. Jos et ole viestin tarkoitettu vastaanottaja, pyydämme sinua ystävällisesti ilmoittamaan Highvest Oy:lle mahdollisimman pian välittämällä viestin takaisin meille ja poistamalla sen. Sinulle on täten ilmoitettu, että kaikenlainen paljastaminen, kopiointi, jakelu tai muihin toimiin ryhtyminen koskien viestin sisältöä on kielletty.

 

Tämä vastuuvapauslauseke on viimeksi päivitetty 1. Heinäkuu 2021.

Yleistä 

Helppoa tilaamista

Painatuksella tai ilman, mainos-ja liikelahjatuotteidesi tilaaminen meiltä on todella helppoa sähköpostitse, puhelimitse tai verkossa. Päätätpä tehdä tilauksesi millä tavalla tahansa, toimitamme tuotteet edullisesti ja nopeasti.

Etkö pysty päättämään mitä tuotteita tilaisit? Katso verkkosivustollamme tai selaa kuvastoamme löytääksesi lisätietoa valikoimastamme, jota uudistamme jatkuvasti trendikkäillä ja yllättävillä tuotteilla. Pidäthän kuitenkin mielessäsi, että antamamme tuotetiedot voivat muuttua. Mikäli sinulla on kysyttävää tuoteista, soita meille ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään! 

Näytepyyntö

Helppo tapa valita sinun liiketoiminnallesi parhaiten sopivat mainos-ja liikelahjatuotteet on tilata näyte. Tilaa näytekappale verkossa ja saat sen perille toimitettuna muutaman arkipäivän sisällä. Jos olet tyytyväinen näytteeseen ja haluat tehdä tilauksen, me varmistamme että saat tuotteesi mahdollisimman nopeasti!

Jokaisen näyttetilauksen mukana lähetämme laskun, jonka summan vähennämme lopullisen tilauksesi laskusta, kun tilaus on tehty. Siinä tapauksessa, ettet päädy tekemään tilausta, maksatte vain näytteen laskun. Halutessasi etsimme sinulle tarpeitasi paremmin vastaavan tuotevaihtoehdon.   

Selkeä ja johdonmukainen hinnoittelu

Kaikki verkkosivuillamme ja kuvastossamme näkyvät hinnat ovat ilman ALV:tä tai alv24% ja ilmoitetussa valuutassa. Jotkin tuotteet toimitetaan ainoastaan vähimmäistilausmääränä, jonka näet verkossa olevilta tuotetieto-sivuilta. Me pidämme nämä vähimmäistilausmäärät mahdollisimman pieninä.

Nopea toimitus

Toimitamme yleisesti Ex Works, ellei muutoin sovita sähköpostitse tai kirjeitse. 

Tarvitsetko toimituksen tiettyyn päivään mennessä? Kerro siitä meille tilatessasi, ja me teemme parhaamme toimittaaksemme kyseiseen päivämäärään mennessä. Mikäli pyydetty toimituspäivä ei ole mahdollinen, me luonnollisesti ilmoitamme sinulle siitä.

Vinkki: Sinulla saattaa joskus olla kova kiire tilata promotuotteita. Älä huoli, me hoidamme asian silti! Meillä laaja valikoima tuotteita nopeastikin jopa päivässä parissa jotka ennättävät varmasti erikoisnopeisiin toimitustarpeisiinne.

Kätevä maksaminen

Ostaessasi meiltä mainos-ja liikelahjatuotteita ostat tilille, laskulle, verkkomaksuna tai tilisiirtona. Laskun päiväyksestä eräpäivään 7 vrk:n ellei toisin asiakkaidemme kanssa sovta. Se on näin yksinkertaista.

Henkilökohtainen palvelu

Kun olet tehnyt tilauksesi, asiakaspalvelustamme auttavat sinua, joka varmistaa että tuotanto ja toimitus sujuvat haluamallasi tavalla. Tilaatko mieluummin puhelimitse tai sähköpostilla? Sitten olet yhteydessä tiimiimme koko tilausprosessin ajan. Kun olet ladannut yrityslogosi verkkosivulle tai lähettänyt sen meille sähköpostilla, saat digitaalisen merkkaus-/painovedoksen. Sinun tulee sitten tarkistaa ja hyväksyä tämä merkkaus-/painovedos. Me merkkaamme vain hyväksymäsi merkkaus-/painokuvan, joten tarkista merkkaus-/painovedos huolellisesti. Mikäli asiakas lähettää meille omat tuotteensa merkkaukseen ja kuvan merkkauspaikasta, logon, merkkaustavan ja asia sovittu muuten esimerkiksi sähköpostilla emme lähetä digivedoskuvaa kuin pyynnöstä. Kaikissa merkatuissa tuotteissa voi esiintyä jotain pieniä eroja vedokseen esim tarkka väri, koko, ja muut sen sellaiset seikat ja jotka kuitenkin normaaleita mahdollisia eroja johtuen erilaisista merkkaustekniikoista. Pyrimme ja tavoittenamme aina laadukkaaseen merkkaukseen ja lopputulokseen. Merkattujen tai räätälöityjen tuotteiden palauttaminen myöhemmin ei ole mahdollista, paitsi jos näin on sovittu sähköpostitse tai kirjeitse.

Jos sinä et ole tyytyväinen lopputulokseen, mekään emme ole! Mikäli vastaanottamasi tuote ei vastaa tilattua, kerro siitä meille sähköpostitse tai kirjeitse. Löydämme sopivan ratkaisun yhdessä.

Jos joskus päätät peruuttaa meille tekemäsi tilauksen, ota yhteyttä myös asiakaspalveluumme sähköpostitse tai kirjeitse. Siinä tapauksessa saatamme odottaa sinun korvaavan peruutuksesta aiheutuvat kulut.